سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پاسخ حجت الاسلام و المسلمین حاج علیرضا پناهیان به یک سوال:

استاد پناهیان

به نظر شما چرا از میان ائمهی بزرگوار ما و در واقع معصومین ما هجمههای این دو سه ماه روی امام هادی(علیهالسلام) متمرکز شده است؟

در ابتدا اجازه دهید یک پاسخ کلی خدمت شما عرض کنم و آن این که اساساً وقتی دشمنان با توجه به برخی جزییات به مقدسات ما حمله میکنند و تکتک امامان ما را مورد هجمهی خاص قرار میدهند، این نشان دهندهی این است که دین اسلام و به تعبیر دقیقتر اسلام ناب جایگاه بسیار خوبی در میان مردم جهان پیدا کرده و طبیعتاً هر قدر بر عزت اسلام افزوده بشود، به مقدسات دینی ما با توجه به برخی از جزییات خاص بیشتر هجمه خواهد شد.

نکتهی دوم این که این نشان‌ دهندهی زبونی آنها است که در مقام هجمه از روشهای توهین و تمسخر استفاده میکنند واین که برای مقابله کردن راه چارهی دیگری برای خودشان پیدا نمیکنند. شاید یک دلیل دیگر هم این باشد که در حقیقت تشیع از زمان امام هادی(علیهالسلام) به بعد رونق ویژهای پیدا کرد و سختترین امتحانهای خود را پشت سر گذاشت. شیعیان به جایی رسیده بودند که امامت امام جواد(علیهالسلام) را در 9 سالگی پذیرفتند و توانستند از امتحان ولایت‌عهدی امام رضا(علیهالسلام) عبور کنند. چون میدانید بعضیها در همان مقطع 7 امامی شدند. حصرها و محدودیتهای امام هادی(علیهالسلام) را توانستند بپذیرند و از این مرحله عبور کنند.

در این زمان میتوان گفت شیعه به بلوغ خاصی رسیده که چند سالی،‌ یعنی بسیار کمتر از نیم قرن بعد از زمان امام هادی(علیهالسلام) دوران غیبت آغاز میشود. سند بسیار با عظمت زیارت جامعه مربوط به امام هادی(علیهالسلام) است کهمیتوان آن را مانیفست شیعه نامگذاری کرد و برای شیعیان چیزی بیشتر از مانیفست و مرامنامه است و در واقع جمعبندی کنندهی تمام آموزههای ولایی است که در زمان ائمهی هدی و قبل از آن و قبل از امام هادی(علیهالسلام) بیان شده بود. نقش ویژهی امام هادی(علیهالسلام) در نهایی کردن جامعهی شیعی اعم از فکر و فرهنگ تا احکام و آداب و رسوم نقش ویژهای است. چه بسا دشمنان با توجه به این نقش ویژه هدفشان را مورد هجمه قرار دادند.


[ چهارشنبه 91/3/10 ] [ 8:0 صبح ] [ ]

بیانات امام خامنه ای (مدظله) در مورد امام علی النقی (ع)

حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مدظله) در سخنانی درباره امام هادی (ع) فرمودند:
بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم
بالاخره در نبرد بین امام هادى (علیه‌السّلام) و خلفایى که در زمان ایشان بودند، آن کس که ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادى (علیه‌السّلام) بود؛ این باید در همه‌ى بیانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
در زمان امامت آن بزرگوار شش خلیفه، یکى پس از دیگرى، آمدند و به درک واصل شدند. آخرین نفر آن‌ها، «معتز» بود که حضرت را شهید کرد و خودش هم به فاصله‌ى کوتاهى مُرد. این خلفا غالباً با ذلت مردند؛ یکى به‌دست پسرش کشته شد، دیگرى به دست برادرزاده‌اش و به همین ترتیب بنى‌عباس تارومار شدند؛ به عکسِ شیعه. شیعه در دوران حضرت هادى و حضرت عسگرى (علیهماالسّلام) و در آن شدت عمل روزبه‌روز وسعت پیدا کرد؛ قوى‌تر شد.و...

ادامه بیانات در ادامه مطلب...

ادامه مطلب...

[ سه شنبه 91/3/9 ] [ 2:56 عصر ] [ ]

ماه بهتر است یا خورشید؟؟؟

روزی شخصی از ملا پرسید: ماه بهتر است یا خورشید!؟
ملا گفت ای نادان این چه سوالی است که از من می پرسی؟ خوب معلوم است, خورشید روزها بیرون می آید که هوا روشن است و نیازی به وجودش نیست!
ولی ماه شبهای تاریک را روشن می کند, به همین جهت نفعش خیلی بیشتر از ضررش است...

***

درون تابوت نباشید!!! 

روزی ازملانصرالدین پرسیدند:در هنگام تشییع جنازه بهتر است آدم عقب تابوت باشد یا جلوی آن؟ 

ملا گفت:جلووعقب تابوت فرقی نمی کند مهم این است که آدم درون تابوت نباشد...


[ شنبه 91/3/6 ] [ 11:40 عصر ] [ ]

این الرجبیون...رجبیون کجایند؟
حضرت امام صادق(ع) فرموده است: روز رستاخیز سروشى از درون عرش ندا مى‏دهد رجبى‏ها کجایند؟ گروهى برمى‏خیزند که چهره‏شان براى مردم محشر مى‏درخشد، بر سرشان تاج پادشاهى آکنده از مروارید و یاقوت است. همراه هر یک از ایشان هزار فرشته از سوى راست و هزار فرشته از سوى چپ ایستاده‏اند و به او مى‏گویند اى بنده خدا! کرامت خداى بر تو گوارا باد! از عرش هم ندا مى‏آید که اى بندگان من! سوگند به عزت و جلال خودم جایگاه شما را گرامى و عطاى شما را جزیل قرار مى‏دهم و غرفه‏هایى از بهشت به شما ارزانى مى‏دارم که از زیر آن جوى‏ها جارى است و جاودانه در آن خواهید بود و پاداش عمل‏کنندگان چه نیکوست، شما براى من در ماهى، روزه‏ی مستحبى گرفتید که حرمت آن ماه را بزرگ و حق آن را واجب کرده‏ام. اى فرشتگان من! اى بندگان و کنیزکان مرا به بهشت درآورید. امام صادق اضافه فرموده که این پاداش کسى است که چیزى از ماه رجب را روزه بگیرد، هر چند یک روز از دهه اول یا دوم یا آخر آن باشد.

(روضة‌الواعظین، ج2، ص402)


[ جمعه 91/3/5 ] [ 7:7 عصر ] [ ]

تولد انسان روشن شدن کبریتی است !
و مرگ آن خاموش شدن آن!
بنگر در این فاصله چه کردی..!
گرما بخشیدی ...!
یا سوزاندی..!
 « سهراب سپهری »


[ پنج شنبه 91/3/4 ] [ 7:41 عصر ] [ ]

در خیال خرمشهر که کنار کارون آرام نشسته بود، هیچ صدای خمپاره ای نبود. نخلستان هایش صدای چرخ های تانک را تا آن روز نشنیده بود، تا شهریور ماه 59 که خرمشهر، خونین شهر شد. پس از گذشت روزهای تاریک و پر دود اسارت، در سوم خرداد 1361 شهر از اشغال درآمد. خرمشهر نخل های سوخته، نخل های بی سر... 

مسجد جامع خرمشهر، قلب شهر بود که می‌تپید و تا بود مظهر ماندن و استقامت بود. مسجد جامع خرمشهر، مادری بود که فرزندان خویش را زیر بال و پر گرفته بود و در بی‌پناهی پناه داده بود و تا بود مظهر ماندن و استقامت بود و آنگاه نیز که خرمشهر به اشغال متجاوزان در‌آمد و مدافعان ناگزیر شدند که به آن سوی شط خرمشهر کوچ کنند باز هم مسجد جامع، مظهر همه آن آرزوهایی بود که جز در پازپس‌گیری شهر برآورده نمی‌شد. مسجد جامع، همه خرمشهر بود.

خرمشهر از همان آغاز، خونین‌شهر شده بود. خرمشهر خونین ‌شهر شده بود تا طلعت حقیقت از افق غربت و مظلومیت رزم‌آوران و بسیجیان غرقه در خون ظاهر شود. و مگر آن طلعت را جز از منظر این آفاق می‌توان نگریست؟ آنان در غربت جنگیدند و با مظلومیت به شهادت رسیدند و پیکرهاشان زیر شنی تانکهای شیطان تکه تکه شد و به آب و باد و خاک و آتش پیوست. اما? راز خون آشکار شد. راز خون را جز شهدا درنمی‌یابند. گردش خون در رگهای زندگی شیرین است اما ریختن آن در پای محبوب، شیرین‌تر است؛ و نگو شیرین‌تر، بگو بسیار بسیار شیرین‌تر است.

راز خون در آنجاست که همه حیات به خون وابسته است. اگر خون یعنی همه حیات? و از ترک این وابستگی دشوارتر هیچ نیست پس، بیشترین از آن کسی است که دست به دشوارترین عمل بزند. راز خون در آنجاست که محبوب خود را به کسی می‌بخشد که این راز را دریابد. آن کس که لذت این سوختن را چشید در این ماندن و بودن جز ملالت و افسردگی هیچ نمی‌یابد.

آنان را که از مرگ می‌ترسند از کربلا می‌رانند. مردان مرد، جنگاوران عرصه جهادند که راه حقیقت وجود انسان را از میان هاویه آتش جسته‌اند. آنان ترس را مغلوب کرده‌اند تا فتوت آشکار شود و راه فنا را به آنان بیاموزد.

آنان را که از مرگ می‌ترسند از کربلا می‌رانند. وقتی که کار آن همه دشوار شد که ماندن در خرمشهر معنای شهادت گرفت، هنگام آن بود که شبی عاشورایی برپا شود و کربلائیان پای در آزمونی دشوار بگذارند?

کربلا مستقر عشاق است و شهید سید محمد علی جهانآرا چنین کرد تا جز شایستگان کسی در آن استقرار نیابد. شایستگان، آنانند که قلبشان را عشق تا آنجا آکنده است که ترس از مرگ، جایی برای ماندن ندارد. شایستگان جاودانند؛ حکمرانان جزایر سرسبز اقیانوس بی‌انتهای نور نور که پرتوی از آن همه کهکشانهای آسمان دوم را روشنی بخشیده است.


[ چهارشنبه 91/3/3 ] [ 11:0 عصر ] [ ]

خـــــرمــــشــــهــــر

صدام پس از اشغال خرمشهر در پیامی چنین گفت: نیروهای مسلح ما هم اکنون محمره ( خرمشهر) مروارید شط العرب را به تصرف خود در آوردند. شهری که امروز لباس عزا را از تن رها کرد و لباس عربی، یعنی پیروزی برتن نمود.

***

با سقوط خرمشهر فرماندهان ارتش عراق کمیته ای موسوم به کمیته تخلیه اموال تشکیل میدهند. اموال و اثاثیه بیست و پنج هزار واحد مسکونی شهر، به بندر بصره منتقل و پس از فروش در آن جا، مبلغ آن به حساب ارتش عراق واریز میشود.

***

پس از تخلیه اموال، سرتیپ احمد زیدان، فرمانده نیروهای عراقی مستقر در خرمشهر دستور تخریب کامل شهر را صادر میکند. منازل شهر با سیصد تن« تی ان تی»( مواد انفجاری ) تخریب میشود  .  

***

عراقی ها پس از اشغال خرمشهر نام های محله ها و مدارس خرمشهر را عوض کردند. مثلا( محله البعث ) و ( مدرسه قادسیه صدام ).حتی صدام در19آبان1359طی دستوری به نیروهای عراقی گفته بود: بکوشیدازمناطق وراههای عبادان،محمرهوالاحواز،محمره بگذرید.

***

عراقی ها روی دیوارهای خرمشهرجمله معروف«جبنالنبقی»رانوشته بودند،یعنی آمده ایم تابمانیم  

***

دلاور مردان غیور اسلام در جریان آزاد سازی خرمشهر 165000 نفر از سربازان دشمن را کشته و زخمی نموده و 19000 نفراز آنان را به اسارت در آوردند .

*** 

در جریان عملیات بیت المقدس که در چهار مرحله انجام و منجر به آزاد سازی شهر خرمشهر شد حدود 6000 نفر از دلیر مردان ارتش و سپاه به شهادت رسیدند و حدود 24000 نفرنیز مجروح شدند...


[ سه شنبه 91/3/2 ] [ 1:0 عصر ] [ ]

به کوری چشم آنان که اسم امام هادی را سخیف جلوه داده اند، نامت را پاکیزه صدا خواهم کرد، ای امام من ای حضرت هادی (ع)!


[ دوشنبه 91/3/1 ] [ 11:45 عصر ] [ ]

رادیو مونت کارلو/ بخش عربی ساعت 17 روز 1361/2/10 اعلام کرد: بخاطر وجود استحکامات فراوان عراق در خرمشهر، ایران نمیتواند به این شهر دست یابد.

 ***

روزنامه فرانس سوار چاپ فرانسه نوشت: خرمشهر یک جایزه بزرگ است، اگر ایرانی ها آن را پس بگیرند، عراقی ها حرفی برای گفتن نخواهند داشت.

***

رادیو بغداد در آستانه ورود قوای ایران به خرمشهر در بخش فارسی خود مکرر اعلام میکند: دفاع از خرمشهر به معنی دفاع از بصره است. آبروی امت عرب درگرو دفاع از خرمشهر است.

***

صدام : اگر ایران بتواند خرمشهر را پس گیرد من کلید بصره را به او می دهم .

***

روز نامه الارام چاپ مصر 1361/3/3 نوشت : هیچ کس انتظار نداشت خرمشهر با این سرعت بدست ایرانیان بیفتد. باز پس گیری خرمشهر تکان دهنده است، زیرا عراقی ها 20 ماه پیش خطوط دفاعی بسیار قوی در داخل خاک ایران تشکیل داده بودند...


[ دوشنبه 91/3/1 ] [ 1:0 صبح ] [ ]

یک لحظه  درنگ کن و از حرکت بایست   – تنها فکر کن !

ببین کجایی ! یک نگاه گذرا به گذشته و نیم نگاهی هم به آینده تو را کمک خواهدکرد تا ببینی الان کجاهستی؛ از کجا شروع کرده ای و در چه مسیری بوده ای ، از کجاها ردشده ای، در چه راهی قرارگرفته ای و به کجا می روی.
خسته نشو فکرکن...

فکرکن ببین داری به کجا می روی . ببین آیا مسیری که برگزیده ای  تو را به آن چه می خواهی نزدیک تر می سازد؟

اصلا  ببین چه می خواهی. فقط می خواهی بروی  یا این که چه طور رفتن و . . . هم برایت مهم است؟ . . .

هرکجا که هستی و در هرلحظه ای که باشی می توانی مسیرت را عوض کنی...

اما یادت باشد با توکل به خدا به راهت ادامه  بده و  یا آن را تغییر بده؛ چون تنها اوست که بهتر از تو و دیگران صلاح تو را می داندو هم اوست که می تواند بهترین راهنمای تو برای بهترین راه ها باشد .


[ شنبه 91/2/30 ] [ 11:0 عصر ] [ ]
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

مراسم این هفته

چهارشنبه 2 دی‌ماه
خیابان معلم / کوی 10 / فرعی چهارم
شروع مراسم ساعت ۱۹:۳۰

آمار وبلاگ
بازدید امروز: 73
بازدید دیروز: 46
کل بازدیدها: 572603